Instagrow

Kies en wordt gekozen door jouw ideale bruidspaar

“Niet uren lang scrollen op je Instagram tijdlijn, maar download het GRATIS e-book en ontdek hoe je in 4 simpele stappen jouw online zichtbaarheid vergroot en je ideale bruidspaar naar je toe trekt. Door parttime werken een fulltime salaris verdienen en daardoor meer vrijheid en tijd overhouden voor jezelf en jouw gezin!” 

meer bruiloften fotograferen

Instagrow

Kies en wordt gekozen door jouw ideale bruidspaar

“Niet uren lang scrollen op je Instagram tijdlijn, maar download het GRATIS e-book en ontdek hoe je in 4 simpele stappen jouw online zichtbaarheid vergroot en je ideale bruidspaar naar je toe trekt”

Hi, ik ben Lotte

Ik geloof dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren maar ook de tijd om te genieten van je gezin. Niet als haastige moeder altijd maar aan het werk zijn maar wel de financiele vrijheid ervaren van een goedlopende fotografie business.

=

Ik heb geen team van mensen maar gebruik veel handige tools die voor mij werken.

=

Ik werk aan mijn bedrijf ipv in mijn bedrijf en houd hierdoor meer tijd over de leuke dingen in het leven!

=

Ik word er enorm blij van om met andere ondernemers te sparren. En dan het liefst met fotografen, want zij hebben dezelfde passie als ik.

=

Soms ben ik een echte chaoot, behalve als het op fotografie, marketing & sales aankomt. Then I’m you girl.

Mijn fotografie avontuur begon ik zonder fancy apparatuur. Ik had niet de beste middelen en kennis tot mijn beschikking, it was just me and a dream. In het begin deed ik vooral heel veel en nam ik allemaal verschillende shoots aan. Daarmee deed ik ALLES maar verdiende ik eigenlijk NIETS. En ik trok al helemaal niet de klanten aan die ik zou willen. Tot dat ik het “vak” marketing ontdekte en mijn bedrijf een boost maakte! Ik boekte binnen 3 maanden 11 nieuwe bruiloften!

Als business guide, met een grote liefde voor marketing & bruidsfotografie, leer ik andere fotografen hoe ze direct nieuwe klanten kunnen aantrekken en een professioneel bedrijf starten én laten groeien. Ben je klaar om met mij samen te sparren?

In dit e-book vertel ik je mijn gouden tips hoe je jouw online zichbaarheid vergroot en je ideale bruidspaar naar je toetrekt.