“Waarom zou ik het wiel uitvinden als er al zoveel goed draaiende fotografen zijn”

Hi Lotte! Wat een leuk contact had ik met je. En wat vertel je enorm veel in de contacten en in deze academie. Zoveel informatie op 1 plek is echt super als je starter bent. Want ik heb de instelling: waarom zou ik het wiel uitvinden als er al zoveel goed draaiende fotografen zijn. Dus wat heerlijk dat jij al die informatie wilt delen. Ook de eerlijkheid met bedragen rondom inkomsten is heel fijn en inzichtelijk. Dank!

Carina

Fotograaf, www.photographylikec.nl

“Ik trek nu de klanten aan die ik graag zou willen”

Ik wilde mijn stijl verder uitdiepen maar ik kreeg niet echt de klanten die hierbij paste om me hier verder te in ontwikkelen. Ik kreeg tijdens dit programma direct antwoord op al mijn vragen en mijn vraag een aanbod is nu veel meer op elkaar afgestemd! Ik trek nu de juiste klanten aan die ik wil en het leverd me direct al nieuwe klanten op! Ik zou het programma andere fotografen echt aanraden!

Jacobien

Fotograaf, www.jacobienfotografie.nl

“Ik heb nu al meer aanvragen binnen gekregen!”

Ik heb het programma bij Lotte gevolgt omdat ik veel klanten had in mijn familie en vrienden kring waar ik eigenlijk nooit de hoofdprijs voor wilde vragen. En eigenlijk waren dit ook niet de klanten waar ik echt van droomde. Dit wilde ik graag veranderen. Door het programma heb ik nu al veel meer aanvragen binnen gekregen. Ik ben nog bezig het programma te voltooien maar ik merk nu al resultaat! Ik heb veel waarde gekregen voor mijn geld.

Kim

Fotograaf

“Mijn bedrijf is 10X gegroeid sinds ik dit toepas!
Ik ben Lotte zo dankbaar !”

Jacobien