Hi, ik ben Lotte

Bruidsfotograaf, marketing specialist en levensgenieter.

Ik help andere bruidsfotografen om en net als ik, te doen wat je leuk vind en een voorspelbaar inkomen te genereren.

Toen onze twee dochters werden geboren groeide mijn hobby fotografie naar een hoger plan. Juist toen mijn tijd door het gezinsleven werd opgeslurpt was ik er van overtuigd dat een business opbouwen en een gezin “runnen” juist heel goed samen kon!

Mijn fotografie avontuur begon ik zonder fancy apparatuur. Ik had niet de beste middelen en kennis tot mijn beschikking, it was just me and a dream.. En vooral heel veel doorzettingsvermogen. In het begin nam ik allerlei verschillende shoots aan. Daarmee deed ik ALLES maar verdiende ik eigenlijk NIETS. En ik trok al helemaal niet de klanten aan die ik zou willen.

Ik wilde fulltime als bruidsfotograaaf aan de slag en stak er al mijn tijd en energie in; dat is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt! Door werkervaring en verschillende trainingen leerde ik alles over marketing en sales en door dit op een juiste manier toe te passen haalde ik binnen 3 maanden 11 nieuwe bruiloften binnen! Dit was mijn aha moment!

Al snel kreeg ik vragen van andere fotografen hoe ik het deed, hoe ik zo snel kon groeien en dat was het moment dat ik besloot om mijn kennis met andere te gaan delen! Ik merkte dat andere fotografen zien slagen mij zo enthousiast maakte dat ik steeds meer en meer van mijn kennis ben gaan delen. 

Toen ik ondernemer werd droomde ik van de meest mooie bruiloften met mooie styling. Maar ook van een gezin op het platteland/het buitenleven en vooral met echt tijd en aandacht mijn kinderen kunnen opvoeden zonder ze overdreven veel naar de opvang te brengen. Ik wilde er zelf zijn voor ze, en stiekem ook nog wat qualitytime voor mezelf en husband overhouden. Juist doordat je als ondernemer veelal je eigen tijd kunt indelen zag ik dit voor me.

Maar er bleef altijd het kostenplaatje. Die baan in loondienst gaf mij toch wel veel financiele zekerheid. Dagelijks spookte door mijn hoofd:

“Ga ik hier wel geld mee verdienen?”

“Moet ik maar weer een baan in loondienst gaan zoeken?”

“Ik kan maar beter weer normaal gaan doen, een ruim inkomen verdienen door simpelweg marketing toe te passen is te mooi om waar te zijn”

“Er zijn al zoveel bruidsfotografen, de concurentie is enorm”

Zonder grote zak met geld of ervaring is het me – met vallen en opstaan – gelukt om het fulltime ondernemerschap te combineren met het ideale gezinsleven zoals ik het voor ogen had. 

En deze lifestyle gun ik jou ook!

meer bruiloften fotograferen

Dit is 100% Lotte

N

Ik ben gek op mooie plaatjes schieten, ik denk de hele dag in beelden.

N

Ik ben een nuchtere achterhoekse en kan heerlijk in mijn "thuis bubbel" zitten met gezin en kids genieten van de natuur en het buitenleven. Maar ik houd ook echt van op stap gaan naar een chique hotel en romantisch dineren en relaxen.

N

Mijn eerste bedrijf richte ik op toen ik 17 was, een webshop in mode. Toen was ik al bezig met marketing!

N

Ik vind het enorm leuk om andere mensen te helpen groeien! En het liefst spar ik met fotografen want zij hebben dezelfde passie als ik!